Et frugtbart samarbejde starter lige her

Frugt-huset Firmafrugt er et frugt firma, som leverer firmafrugt og frugtordning i frugtkurve og frugtkasser til det danske erhvervsliv primært på Sjælland. Vi leverer frugtordninger til små, mellemstore og større virksomheder som catering, hospitaler og institutioner, der sætter sundhed og velvære højt på dagsordenen.

Frugt-huset Firmafrugt er stiftet i 2008 af et team med mere end 15 års erfaring fra frugt branchen, der gør os i stand til at tilbyde vores kunder den bedste firmafrugt service.

Vi er konstant i tæt dialog med vores danske og udenlandske firmafrugt leverandører for at tilbyde vores kunder bedre produkter – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det er helt essentielt for Frugt-huset Firmafrugt at skabe langvarige relationer til vores kunder med udgangspunkt i ekstraordinær god service, høj frugtkvalitet og et frugtordning sortiment, der dækker kundernes frugt behov.

Vores pakning og distribution foregår på vores egne 500 kvm fødevaregodkendte lager på selve Grønttorvet og vi leverer jeres frugtordning og firmafrugt med vores egne faglærte chauffører for at overholde vores høje levering standard.

Frugt Huset Firmafrugt har i kraft af markedsudviklingen og vores omstillingsevne opbygget en fleksibilitet, der gør at vi konstant udvider vores firmafrugt og frugtordning sortiment.

Vi lancerer løbende nye produkter såsom kildevand og nødder.

Vælg frugtordning

Vælg jeres foretrukne frugtordning og tilføj til kurven

Vælg leveringsdag

Vælg ønsket leveringsdag og evt. tillægsprodukter

Vi leverer, I nyder 🙂

Vi leverer frisk frugt til jeres virksomhed