Frugt-Huset er firmafrugt og frugtordninger – nemt og lækkert

Frugt-Huset Firmafrugt er et frugtfirma, som leverer firmafrugt og frugtordning i frugtkurve og frugtkasser til de danske virksomheder i hele Danmark, fra København, Odense, Aarhus og til Aalborg. Vi leverer frugtordninger til små, mellemstore og større virksomheder som catering, hospitaler og institutioner – ja alle som kan nyde godt af firmafrugt eller frugtordning i deres arbejdsdag.

Frugt-huset Firmafrugt blev stiftet i 2008 af et team med mere end 15 års erfaring fra frugtbranchen, der gjorde os i stand til at tilbyde vores kunder den gode firmafrugt og service. Igennem mange år har Frugt-Huset leveret mange tusinder af frugtkurve og frugtkasser, såvel almindelig basisfrugt som økologisk frugt, til virksomheder over hele landet.

Med et skarpt fokus på kvalitet, stor variation i frugtsorter og frugttyper nød mange virksomheder godt af vores store ekspertise inden frisk frugt til virksomheder, firmafrugt og økologiske frugtordninger.

I 2022 blev Frugt-Huset en del af FrugtKurven.
Dette betyder at FrugtKurven i dag servicerer gamle Frugt-Huset kunder med frisk frugt, med samme entusiasme og fokus på kvalitet som FrugtKurven altid har været kendt for.

Vi glæder os til at måtte byde netop jeres virksomhed og arbejdsplads, så mange friske oplevelser med alt lige fra firmafrugt i frugtkurve, frugtordning i frugtkasser til mælk, snacks, nødder og meget mere.

Vælg frugtordning

Vælg jeres foretrukne frugtordning og tilføj til kurven

Vælg leveringsdag

Vælg ønsket leveringsdag og evt. tillægsprodukter

Vi leverer, I nyder 🙂

Vi leverer frisk frugt til jeres virksomhed