Viser alle 6 resultater

GrøntSnacks, stenfrie vindruer, meloner og ananas – Det lille ekstra til din frugtordning

Ønsker du at supplere din frugtordning med lækre og smagfulde snacks? Så har vi en bred vifte af snackgrønt og skærefrugt, som med garanti kan lette den lille sult. I vores tillægsprodukter finder du saftige skærefrugter i form af blandt andet ananas og melon, ligesom du finder sprøde grøntsager såsom snackgulerødder og cherrytomater.

En grøn hverdag er en nem hverdag. Opgradér frugtkassen med grøntsnacks, gnavegrønt og eksotiske frugter, og forkæl dine kollegaer med det lille ekstra. Gå på opdagelse i vores prisvenlige tillægsprodukter, og find den bedste løsning til din virksomhed.

Snacks til din frugtordning

Med sprøde grøntsnacks og saftige skærefrugt til din frugtordning kan du forkæle kollegaerne endnu mere – naturligvis på en nem og grøn måde. Vores udvalg byder på stenfrie vindruer, snackgulerødder, skoleagurker, cherrytomater, ananasser og meloner, der er lette at spise og servere.

Vi udvælger vores grøntsager hver dag, så de lever op til vores høje krav til god kvalitet. Vi håndsorterer dem og pakker dem med omhu som supplement til din frugtordning. Når du har modtaget din frugtkurv eller frugtkasse med det lille ekstra, tør vi godt garantere, at det bliver et hit for enhver kollega.

Start en god hverdag, og løft trivslen på arbejdspladsen med lækre grøntsager og frisk frugt. Vælg lige præcis de tillægssnacks, du ønsker, og forkæl kollegaerne med lidt ekstra til den lille snacksult.

Snackordning til virksomheder

En snackordning med grøntsnacks er ideelt til virksomheder, der ønsker at give et frisk pust til frugtordningen. Selvom vores frugtordning kommer i et varieret sortiment, kan det sommetider være dejligt med lidt afveksling i form af frisk og sprød gnavegrønt.

Når du vælger en snackordning i forlængelse af din frugtordning, kan du selv bestemme, hvornår du ønsker leveringen. Det kan måske være, at du kun ønsker eksotisk skærefrugt hver anden uge? Eller måske du gerne vil have endnu flere snackgulerødder? Uanset hvad dine ønsker og behov måtte være, står vi altid klar til at imødekomme dem. På den måde kan du skræddersy den ideelle snackordning til dig og dine kollegaer.

Snacks til en grønnere hverdag

En grøn hverdag er en god hverdag, og en god hverdag er alfa og omega på en arbejdsplads. Det styrker nemlig trivslen, hvor enhver medarbejder har frisk frugt og sprøde grøntsager tilgængelig hele dagen – og hele ugen.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi bestræber os altid efter at give dig en god oplevelse, når du skal gøre hverdagen lidt grønnere. Derfor får du altid fair og transparente priser, ligesom du får tilknyttet din egen frugtchauffør, som kender ruten til din arbejdsplads.

Har du spørgsmål til vores snackordning, eller har du brug for vejledning til at sætte gang i flere lækre snacks på arbejdspladsen? Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tilbyder personlig og grundig vejledning, og for os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst. Vi ser frem til at høre fra dig!