Viser alle 8 resultater

Nødder og nøddeblandinger til virksomheden – Det lille ekstra

Enhver kender følelsen af, at snacksulten langsomt sniger sig frem i løbet af eftermiddagen, og behovet for andet end lækker frugt og en kop kaffe melder sig. Med nødder som del af frugtordningen får du mulighed for et alternativ til den lette snacksult.

Vores udvalg af nødder fås i lækre blandinger af blandt andre pistacienødder, cashewnødder, mandler og peanuts. De kan fås både som naturel, saltede eller ristede – alt efter hvad I foretrækker. Opgradér frugtordningen med nødder, og forkæl kollegaerne med det lille ekstra. Vi tør godt garantere, at det bliver et hit!

Nødder og nøddeblandinger til virksomheder

Hos FrugtHuset er vi specialiserede i varierede frugtordninger til virksomheder. Vores spidskompetence er frisk frugt til firmaer, men vi er særligt også eksperter i nødder og nøddeblandinger. Derfor har vi sammenfattet et sortiment af sprøde og lækre nøddeblandinger som supplement til din virksomheds frugtordning.

Her kan du finde billige nødder og nødder engros i form af ristede, saltede og almindelige pistacienødder, cashewnødder, mandler og peanuts. Du finder. Desuden lækre nøddemix med blandinger af nødder og tørret frugt – en perfekt snack til arbejdspladsen!

Nødder engros – billige nødder som snack

Vi forhandler billige nødder, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder både med vores frugt, nødder og andre snacks. Vi gør altid lidt ekstra ud af at samle smagfulde nøddeblandinger, der rammer en perfekt smag af det salte og det søde. Foretrækker du naturlige nødder, som hverken er saltede eller ristede, finder du det naturligvis også vi vores sortiment.

Med nødder får du en lækker, frisk og sprød snack med masser af smag. De giver en god og knasende oplevelse – og så smager de himmelsk. Supplér frugtordningen med kollegaernes yndlingsnødder, og køb nødder engros hos os.

Cashewnødder & pistacienødder – Nødder online

Hvad enten der er rift om cashewnødder, pistacienødder eller mandler, er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Vi ved blot én ting, og det er, at nødder altid er et hit på arbejdspladsen. De kan nemt kommes i en lille skål, tages med til skrivebordet og nydes under arbejdet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at supplere din frugtordning med nødder og nøddeblandinger? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med alt – stort som småt – så du kan få de snacks, du ønsker til din arbejdsplads. Vi ser frem til at høre fra dig!