Viser alle 6 resultater

Frugtordning i frugtkasser er firmafrugt til virksomheden

En frugtordning garanterer en nem, frisk og automatisk levering af frugt til virksomheder. Vores udvalg af firmafrugt byder på løsninger til enhver, om der ønskes frugtkurve og frugtkasser, så du nemt kan sætte gang i din frugtordning med lækre håndfrugter såsom bananer, æbler, pærer, ferskener, klementiner og meget mere.

Vi udvælger vores frugt hver dag, hvor vi altid vælger de mest friske. Vi tager desuden højde for sæsonakutelle frugter, så du er sikker på at modtage en god variation af lækre, smagfulde frugter.

Start en frisk frugtordning med en af vores mange frugtkurve og frugtkasser, og forkæl kollegaerne med friske oplevelser af smagfuld frugt leveret lige til døren. Gå på opdagelse i vores udvalg af frugt til virksomheder, og find den løsning, der passer bedst til jer.

Frugtordning og firmafrugt = Frugt til virksomheder

Hos FrugtHuset har vi gjort det nemt for dig at starte en frugtordning. Vi byder nemlig på flere løsninger, så der med garanti er en, der passer til dig. Du kan enten vælge en af vores basispakker, eller du kan blande din egen frugtkasse. Vi har en fleksibel frugtordning, hvor du selv kan bestemme indhold og antal – nemt, sikkert og lige til!

Vi håndsorterer altid vores frugt, så det stemmer overens med vores høje krav til god kvalitet. Vi behandler frugten kærligt, pakker den med omhu og leverer den i vores smarte kurve og kasser, der er specialdesignet til at holde frugten frisk, sikker og beskyttet under transport.

En frugtordning er ideel for enhver virksomhed, der ønsker en grønnere hverdag. Når frugten står tilgængelig på kontoret, er det nemt for medarbejderne at få sig et alternativ til slik eller andre dårlige vaner. Har du lyst til at supplere frugtordningen med endnu flere snacks, byder vores udvalg også på lækre nøddeblandinger, grøntsager, dadelslik og meget mere. Så kan du være helt sikker på, at den lette snacksult bliver tilfredsstillet på en knasende og lækker måde!

Basis frugtkasser & økologiske frugtkasser erhverv

Vores store frugtlager er spækket med frisk frugt – både almindelig og økologisk. Du kan derfor få en økologisk frugtordning af 100% øko frugt med færre tilsætningsstoffer. Vores økologiske frugt er dyrket på jord, der er certificeret til økologisk jordbrug. På den måde får du firmafrugt, der bidrager til en mere frugtbar jord og en renere natur med plads til vilde planter og dyr.

Uanset om du ønsker en af vores basis frugtkasser eller økologiske frugtkasser, er kvaliteten altid i top. Vores frugtordning er prisvenlig, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor tjekker vi altid frugten, når vi håndsorterer den, så du er sikker på altid at modtage frisk frugt, der kan holde hele ugen.

Frugtordningen kan leveres flere gange ugentligt, en gang om ugen eller hver 14. dag – lige præcis hvornår du har brug for det. Vi er altid fleksible, fordi vi ved, at hverdagen på et kontor kan være omskiftelig. Derfor imødekommer vi altid dine ønsker til frugtkurven eller frugtkassen indhold, antal, levering og andre specifikke krav, du måtte have.

Frugtkasser er årstidernes frugt til virksomheder

Når du vælger en frugtordning hos os, så vælger du frisk, sæsonaktuel frugt leveret til døren. Vi udvælger nemlig årstidens bedste frugt, når vi pakker din ordre. Derfor kan du opleve flere frugttyper og -sorter, som altid giver friske og smagfulde oplevelser.

Når først du har valgt din frugtordning, kan du blot læne dig tilbage. Vi pakker frugtkassen eller frugtkurven omhyggeligt og tilknytter en frugtchauffør til dig, som leverer frugtordningen hver gang. På den måde kende chaufføren ruten og instrukserne – nemt og personligt!

Udfyld vores kontaktformular, hvis du er interesseret i en frugtordning hos os. Dernæst ringer vi dig op, så vi sammen kan finde den bedste frugtordning til jer og jeres behov. Vi ser frem til at levere lækre frugter til din virksomhed!